Погледнете го гостувањето на најдоброто ќелаво дуо во Еден на Еден

Во последната епизода од #1на1 на гости за прв пат ни дојдоа ДНК. Во нивното дебитантско заедничко гостување во нашето шоу, Панчо и Андреј освен својата забавна и хумористична страна ја открија и својата приватност. Освен стандардните сегменти како монологот и “Минута со Јанг Дерм” во оваа емисија ја дебитиравме и новата игра “Твоје ц*** личи познато” во која што Андреј и Панчо требаше да погодуваат познати женски деколтеа. Погледнете ја целата епизода на следниот линк:

Mузичкиот настап на ДНК во “Еден на Еден” можете да го проследите тука.