Погледнете го гостувањето на секогаш интересниот Пајак од Пеперминт

Изминатава сабота се емитуваше уште една епизода од седмата сезона на нашето шоу. На гостинскиот кауч седна Горан Трифуновски – Пајак од Пеперминт, кој што конечно имаше можност да си направи муабет со Жаре во #1на1 што ќе трае повеќе од неколку секунди 🙂

И овој пат Пајак се придружи на својот бенд, но пред тоа публиката можеше да дознае повеќе работи за дипломираниот актер и успешен музичар. Доколку ве интересира како помина епизодата со секогаш непредведливиот Пајак тогаш бујрум YouTube верзија од неговото гостување 🙂