Погледнете го гостувањето на Сергеј Четковиќ во Еден на Еден

Сергеј Четковиќ ни беше гостин во последната епизода од нашето шоу, а црногорецот дефинитивно ни покажа дека освен што е фантастичен пејач на балади, тој исто така е и генерално забавна личност која што знае да направи навистина добри шеги (што можеби и се подобри од монологот на Жаре?).

Погледнете го гостувањето на Сергеј Четковиќ во кое тој меѓу другото испрати и порака до Тијана Дапчевиќ: