Оваа куќа во Аспен се продава за 45 милиони долари

Куќата која ќе ја видите се наоѓа во Аспен и е на продажба. Со оглед на тоа дека Ријана тука славела роденден, веројатно е причина за неа да пишуваат многу медиуми, па сега може побрзо и да ја купи некој богаташ (за тие пари треба да ја даваат сосе Ријана, ако на некој му треба). Без разлика зошто решила Ријана да слави, мораме да признаеме дека куќата е одлична, впрочем токму таа се фалеше на инстраграм каде се забавувала.
Погледнете и уживајте
01

02

03

04

05