Погледнете го монологот од осмата епизода

Како и седум пати пред оваа епизода, така и овој пат започнавме со монолог во кој што на тапет се секојдневните проблеми во државава. Во овој монолог ги пофаливме ракометарите и се пошегувавме со политичарите. Секој со своите заслуги 😀

Погледнете останати видеа од епизодата:

Елена Ристеска на хелиум

Јавувања