Погледнете го првото гостување на Тамара во Eден на Еден

Во последното издание на #1на1 Жаре имаше 2 гостинки.  Тамара Тодевска и сè уште неродената Хана 😀

Тамара беше фантастична гостинка како и што очекувавме. Меѓу многуте анегдоти за нејзината кариера и приватен живот таа ни откри дека преку глава и било од “Тажна љубов, среќна песна”, па по тој повод се решила да напише и една пародија на истата.

А како звучеше пародија и како била напишана оригиналната песна ќе може да дознаете ако ја погледнете целата епизода: