Погледнете го целото гостување на Жељко Самарџиќ во Еден на Еден

Изминатата сабота имавме уште едно премиерно издание на #1на1, а гостин ни беше Жељко Самарџиќ. Ова му беше втор пат на легендарниот српски пејач во нашето шоу, а и овој пат како и при неговото прво гостување Жељко си ја прикажа својата опуштена страна овозможувајќи уште едно забавна епизода на задоволство на гледачите.

Доколку ве интересира што тоа Жељко подготвува за неговиот концерт во Скопје, кои се омилените песни на балканската публика, како Жељко Самарџиќ завршил во затвор при една од неговите посети во САД и многу многу повеќе, погледнете го целосното гостување на следниот линк:

 

Погледнете го Жељко Самарџиќ како одговара прашања на хелиум на следниот линк

Монологот и јавувањата од епизодата се достапни на следниот линк.