Политичарите го прашуваат Спасе!

Откако Спасе ги одговори повеќето ваши прашања во сегментот “Прашај го Спасе”, во последната епизода булачанецот се свртe на одговарање на прашањата кои му беа поставени од страна на нашите омилени политичари 😀

Монологот од епизодата е достапен тука, а со клик тука ќе погледнете едно веб ексклузивно видео само за вас! 😀