Понекогаш е добро да останеш со празни раце

Некогаш можеби е добро да останеш со празни раце. Посебно кога во рацете треба да имаш чашка алкохол. Casa de Eurípedes е центар кој се занимава со одвикнување од алкохол и се наоѓа во Бразил. Интересен принт во кој чашката алкохол е обвиткана со бодликава жица или како стапица, веројатно со цел да покаже дека така треба да ја гледаат оние кои претеруваат

01