Сезона 15 во поткаст форма!

Оваа #Сезона15, решивме да посветиме повеќе време на гости кои тоа го заслужуваат.

Секој гостин доби две емисии за да си ја раскаже својата животна приказна, а сега, кога сезоните се завршени, екипата на #1на1 ви ги нуди двете ТВ гостувања во едно целосно поткаст издание!

Епизодите можете да ги слушнете на Spotify и Apple Podcasts. А истите се достапни и во видео форма на нашиот Youtube канал!

Spotify —> Клик

Apple —> Клик

Youtube —> Клик