Познатите како деца!

Каква изгледала Шеќеринска како мала? Како изгледал Маленко во основно? #1на1 го има одговорот! 😀

Овој сегмент е изваден од последната епизода која што може да ја погледнете со клик тука. Музичкиот настап од последната емисија е достапен тука, а тука може да го погледнете монологот од оваа епизода.