Предизборна епизода на Еден на Еден!

На осум дена пред изборите во нашата земја, #1на1 има епизода што дефинитивно ќе ве насмее до солзи. Рап битки, твитови, мјузикли и уште многу повеќе – оваа сабота во 19:15 на Телма!