Васко К15 во Еден на Еден!

Васко Тодоров, човекот кого го знаеме како Тошо Малерот, Ристо разбираш, полицаецот од К15 и човекот кој многу ретко дава интервјуа, ќе ни приреди вистинско шоу оваа сабота.

Само неколку недели после неговата свадба што беше вест број 1 периодот, ТВ легендата ни доаѓа на гости. Погледнете ја најавата и бидете вклучени на Алфа тв оваа сабота во 22.30 часот.