Придружете се на акцијата #ДенНаВоздухот

ВКЛУЧИ СЕ И ТИ ВО АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ!!


Името на акцијата е “ДенНаВоздухот”, а #1на1 ТЕ ПОВИКУВА ТЕБЕ! Овој понеделник, 6-ти февруари сподели статус, слика, видео или понуди некакво решение со хаштагот #ДенНаВоздухот. Сите да дознаат дека сакаме и имаме право на чист воздух!