Погледнете го фантастичниот мини концерт на Суперхикс

Во последната наша емисија освен Петко на гости ни дојдоа и супер откачените Суперхикс кои што имаа фантастичен настап во живо во последното издание на #1на1. Тие за прв и последен пат во било кое ток-шоу ја изведоа нивната нова песна “После толку години”, а освен нивниот нов хит тие ги отсвиреа и добро познатите “Мајмуни” и “Мики Ли”