Омилената приказна на Ник Вујичиќ

Ник Вујичиќ е човек што бил низ целиот свет и видел се. Но, една приказна особено му останала врежана во неговата меморија. Токму истата таа приказна тој ја сподели и при неговото гостување во #1на1. Слушнете како Ник Вујичиќ спасил 600 проститутки и ги мотивирал да се вратат во општеството за да помогнат на другите.

Приказната на Исидора Бјелица за нејзината најгледана емисија можете да ја погледнете на следниот линк.