Приказна за бродоломецот

Цела среќа што вака не се одвиваше филмот “Castaway” со Том Хенкс. Сигурно немаше филмот да ја има истата популарност доколку во филмот Том Хенкс имаше ваква среќа како човечево на стриповите 🙂

BRODOLOMEC BRODOLOMEC2 BRODOLOMEC3