Како Лино Червар ја напушти хрватската репрезентација?

Лино Червар ја шокираше целата јавност со изјавата дека ја напушта хрватската репрезентација со која буквално владееше со светскиот ракомет, погледнете дел од интервјуто што го направивме минатата сезона во Еден на Еден