Продолжение на одличната епизода со Игор Џамбазов!

Неговото прво гостување беше толку добро што моравме да ви прикажеме две епизоди со Игор Џамбазов. Но, во вториот дел од епизодата со нашиот “Џамбо“, на гости го добиваме и Гуру Харе! Уште една одлична епизода ве очекува оваа сабота во 19:15 на Телма!