Сашко Коцев во 1на1 – YouTube верзија

Навистина одлично си поминавме со нашиот добар пријател Сашко Коцев. Ви благодариме од срце за многуте пофалби кои ни ги испративте, се надеваме дека и натаму ќе правиме емисии кои толку многу ќе ви се допаднат.

Еве ја скратената верзија од #1на1 епизодата со Сашко, а воедно ве потсетуваме да бидете на Алфа тв и оваа сабота на 7 февруари, во 21.30ч за гостувањето на Владо Георгиев.