Работи што ќе ти го уништат денот

Доколку сте перфекционист и сакате работите да си бидат под конец, како на пример совршено да го намачкате путерот или бројките во лифтот да се наредени по редослед, секогаш ќе се најдат работи кои навистина ќе ви го расипат денот.

Сигурно сте се нашле во некоја од овие ситуации.

7fafb967-014d-4cad-b5c6-5677403cd24a

 

Кога ќе си го заглавите кабелот од слушалките

 

 

 

08fb4f72-4c55-408d-8ba8-2dbccf220221

 

Кога путерот е смрзнат

66b018c0-d803-4c7a-9328-7eb198ae8c3a

 

Кога моливот се остри вака

e7c96ded-dbfb-4034-b4e8-4ed6502a64b7

 

Кога чаршафот ќе се откачи од едниот крај

7bf7ac82-2ff6-458c-9264-dc7c4759f460

 

Кога млекото нема да се отвори од прва

d5540763-b1e7-448b-9dc5-07c13e3f1bd2

 

Кога ќе се скрши отварачот од конзервата

894aa081-1c0c-49c6-baab-91d0f77409d8

 

Кога патентот прави што сака

eaf8fe85-bb1a-41fe-90fc-8fc3f1f8885f

 

Кога палецот ќе тргне на прошетка

e8adbee8-ea47-4de6-9e25-ffdd807fabad

 

Кога треба да ја допрете устата со чешмата за да се напиете вода

f620e9d2-7e56-4a6e-84eb-d8e2298a24b2

 

Кога ќе ни падне цела лажица во супата

 

 

1da7e561-c0e1-4a5b-b8a7-7309bb8e1dc6

 

Кога ќе ни се намокри ракавот

7330b9b9-ac1a-4c64-8d7d-436a6a152212