Радио финти на Бубо Каров

Бубо Каров е човек со мал милион приказни од неговата кариера. А неговата кариера е полна со анегдоти од неговите радио и ТВ денови. Слушнете и сами какви “пренкови” правел Бубо во неговите помлади денови 😀

Целата епизода – Клик