Ракавица за заштита од “геј” вирусот

Ретки се оние личности кои кога и да се појават на телевизија ден потоа се предмет на зборување, озборување итн… Еден од таквите е Кочо Андоновски. Иако воопшто не се појавува често на телевизија, неговите појавувања секогаш будат голем интерес. Гласноговорникот на геј популацијата и најпознатиот претставник на оваа заедница ќе има специјално гостување за 02.02. т.н. “празник” на хомосексуалците во Еден на Еден. Типично за шоуто, Кочо беше пречекан на сосема нетипичен начин, а нема сомневање дека разговорот ќе биде одличен тв продукт.

Гледајте го Кочо во Еден на Еден кај Жаре оваа недела во 20 часот на тв Алфа. Причина плус е ексклузивното гостување на Жељко Самарџиќ во првиот дел од емисијата.