Ракометен натпревар Македонија-Шпанија

На 03.04.2013 година тимот на Еден на Еден во соработка со Ракометната Федерација на Македонија беше дел од ракометниот натревар Македонија Шпанија.

За време на полувремето осмисливме анимација за присутните со помош на нашата поранешна репрезентативна голманка Гордана Нацева. Публиката уживаше за време на полувремето и беа доделувани награди од спонзорите на репрезентацијата. Во пакет со ова, нашиот тим ангажираше водител кој ги најавуваше играчите и кој ја држеше атмосферата на високо ниво за време на мечот.
0920