Разговор помеѓу Спасе и Зоран

Во последната епизода од #1на1 повторно добивме повик од нашиот пријател Спасе. Но, неговото последно јавување беше прекинато од Зоран од техничка поддршка! Погледнете што го натера Зоран да се појави повторно на ТВ екраните, како и разговорот помеѓу него и еден многу познат македонски политичар на следниот линк:

Монологот од последната епизода можете да го погледнете тука.