Риба на тркала

Мислевте дека фактот што рибите живеат само во вода може да ги спречи да одат на истите места каде што одиме ние луѓето? Па не баш. На ова видео ќе видиме дека рибите можат да управуваат со мало возило, и дека можеби и не сме 100% сигурни од ајкула ако не сме во вода!? 🙂