Риплеј – Туѓа си бескрајнo

И во последната епизода од #1на1 го продолживме трендот на настапи на млади перспективни бендови. Овој пат “Риплеј” имаа фантастичен настап на безвременската “Туѓа си бескрајно”.

 

Целата епизода можете да ја погледнете тука, а монологот од истата ќе можете да го погледнете на слендиот линк.