Спасе се јави повторно во Јамб Коцки!

Најновиот хит квиз Јамб Коцки продолжува! Овојпат Спасе погодува наш актер… Дали ќе му оди добро или ќе биде дебакл како и претходниот пат видете овде –

Претходното јавување на Спасе –