Се тумбавме со комбето…

Работата на глумците често пати ги носи на патување во други градови и држави каде ги играат своите претстави. Овие патувања секогаш се исполнети со авантури и анегдоти. Еве една анегдота од едно од патувањата на Тања Кочовска, на кое едвај извадила жива глава…