Жаре и Наум во пикадо- Еден на Еден

Како е кога Наум Петрески е Миле Кузмановски, ќе видиме во недела, во новата Еден на Еден, на Канал 5 од 18.30. Наум ќе испее голем хит од Миле, но ќе го слушнеме и како се снаоѓа и со хит на Оливер Драгојевиќ.

Наум како искусен ловџија, ќе биде предизвикан од Жаре да ја покаже својата прецизност, во натпревар во пикадо- Еден на Еден.

Секоја минута помината со пејачот е забавна, а колку Нaум уживаше во снимањето, најдобро се гледа на оваа фотографија.

А и публиката исто така.