Сеир фест 2014

Како и секоја година така и оваа, македонскиот избор за песна на Евровизија не помина без сеир на социјалните мрежи. Одвојуваме неколку мемиња за Скопје Фест 2014.
И запомнете, без разлика дали Џаро тврди дека го наместил натпреварот, без разлика дали Тамара и Заев ќе бараат повторно броење на гласовите, вистинските победници сте сите оние што не го изгледавте…

EVROVIZIJA

KAJMAK

LORDE

TALENT

USITE