Супер шоу со Драган Спасов – Дац!

Во последната #1на1 епизода на гости ни дојде познатиот Дац (а.к.а. Драган Спасов 😀 )

Како и што очекувавме, од него добивме забавна епизода полна со премногу анегдоти, романтичност и забава!

Монологот од оваа епизода е достапен на следниот линк.