Сергеј Самсоненко – Немам многу пари. Но, многу работам!

Мал дел од муабетите што ќе ги правиме со сопственикот на ФК, РК и ЖРК вардар и најдобрата ракометарка на светот. Прво и ексклузивно интервју со Сергеј Самсоненко плус Андреа Лекиќ, недела (16.02.) во 20.30ч на тв Алфа