Сезона 14 пристигнува на малите екрани!

Новата сезона 1на1 започнува на Канал 5 Телевизија! Со нови сили влегуваме во уште една сезона полна со креативни содржини, интересни гости и еден тон забава низ стенд-ап, музика и игри! 😎 Ќе се потрудиме максимално да го задржиме Вашето внимание низ целата сезона, а на Вас останува само да уживате во сè што Ви подготвивме! 🤩 Врзете ги појасите, наскоро полетуваме ✈️