Сезона 15 продолжува со Три на Еден

За прв пат во #Сезона15, Жаре се најде во “Три на Еден” ситуација! Причината за ова е женскиот бенд The Frajle!

Наташа, Јелена и Невена го разубавија нашето студио и приредија одлична забава. Ни објаснија како една чудна средба им го донело прввото снимање како “The Frajle”, а ни кажаа и дека пред да станат популарни како “Фрајли”, тие биле “Девојки од соништата”

За што зборуваме? Дознаваме оваа недела во 18:30 на Канал 5!