Ш'ц мала!

Типката остава скриена камера да оди пред неа цело време и шета низ Њујорк. Вкупно 10 саати…

Заклучок – Ч’кс, Ш’ц, маче и слично има и во Америка каде не се ништо помалку досадни и некултурни од нашиве “фраери” 🙂