Големата црвена топка која го прошета светот

Одлична идеја на некој „уметник“ кој ја сликал оваа огромна црвена топка во преку 20 метрополи ширум целиот свет.

4WWFS8Z 6WO3wCz bFhTsfe dp4OUR8 DRcGJ76 hDk9ilL HgWQ3Hb IpXsElB IwYkqpk K5lUH2x lF9D0x9 LmLeH30 Lv3LPQw nUl0Nzm PBj9jkJ Poyzx5J Qf8X5uI r9IiL7t RJLTFAE siiO09x UkjtAUw VeM2Pvm vjIiAeD VkbVBCc vyxni5v WYBHCif xkEgk1E