Шабан и Ана Бекута (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Фотографии од снимањето

saba4

saban

saban1

saban2

saban3

saban5

saban6

saban7

saban8

saban9

saban10

saban11

 

ana

ana1

ana3

ana4

ana6

ana7