Шабан Шаулиќ и Ана Бекута (YouTube верзија)

Еве ја и 15тата епизода од оваа сезона. Ни гостуваа Шабан Шаулиќ и Ана Бекута, а овде е скратената верзија од целата емисија што можевте да ја гледате оваа сабота на Алфа тв.