Фотографии од снимањето со Тони Зен

Фотогалерија од снимањето со еден од омилените ликови на македонската музичка сцена.

zen1

zen2

zen3

zen4

zen5

zen6

zen7

zen8

zen9

zen10

zen11

zen12