Втор дел од најмузичката епизода за оваа сезона!

Велат “кој пее зло не мисли” па така со посебна гордост ви ја претставуваме најпозитивната епизода за оваа сезона! The Frajle, втор дел – Недела, 18:30 на Канал 5!