Шоу какво само Бејби знае да направи – Весна Петрушевска во Еден на Еден

Во новата епизода од Сезона 10 на Еден на Еден ќе ја гледаме Весна Петрушевска. Бејби во студиото на Жаре дојде во придружба на нејзиниот Буби.

За новото момче, за автомобилот во Вардар, за театарот и школата за глумци – теми не недостасуваа, а богами ни добро смеење.

Шоу какво само Бејби знае да направи – не го попуштајте оваа недела од 18:30 на Канал 5.