Еден на еден – Горан Стојановски

Едена од најмаркантните фигури на македонската сцена. Актер и филозоф, но пред сѐ урнебесен комичар – Горан Стојановски во Еден на еден. Ова е новата епизода од #сезона12 на #1на1 Уживајте!