Што ако Сашко намерно крадеше твитови за Бубамара?

Еден на Еден во соработка со Мега Гига ја окрива вистинската причина зошто 70% од стендапот на Сашко на Златна Бубамара на популарноста беше украден од твитовите на твитерџиите.

46384620