Како еден графит влијаеше на бегалската криза

Понеделникот е резервиран за сите што ја чекаат новата „Фчерашни
новости“ на „Јутјуб“. Во вчерашната епизода последни ќе дознаат:

–          Пациентите возбудени: Нова наградна игра на Клинички

–          Фчерашни на отворањето на новиот тобоган за бизнисмени

–          Како еден графит влијаеше на бегалската криза

–          Шокантно: Еден од најстарите занаети на работ на изумирање

Погледнете ја епизодата 6 од четвртата сезона:

Гледајте „Фчерашни новости“ секоја недела во 19:30 часот во „Канал 5“.