Што е најИН во модата во моментов?

Од земјата на компромисите, кајчињата и Брус Ли ви ги носиме новите „Фчерашни новости“. Доколку не ја гледавте вчера, во третата епизода од четвртото лето последни ќе дознаете:

– Дознаваме: Кој е ставот на земјоделците?

– Ексклузивно: Што е најИН во модата во моментов?

– Фчерашни открива: Нови странски инвестиции во Македонија!