Што е Талат?

Фчерашни ексклузивно откриваат што точно се случи во Собранието! Оваа недела не ја пропуштајте новата епизода на „Фчерашни новости“, каде ќе дознаете многу поинаков поглед на случката од 14 март!

Покрај тоа, последни дознајте:

  • Ексклузивно: Ланчо во опасност!
  • Неверојатно: Издадена нова поетска збирка
  • Дознаваме: Зошто нема лекови после 15-ти во месецот

Во недела во „Фчерашни новости“ гледајте и еден специјален гостин. Најгледаната забавна емисија почнува од 20 часот, а може да ја следите и на Телма телевизија и во живо на „Фејсбук“.

Од сабота почнува и нова акција на нивната официјална страница, затоа останете во тек со екипата на „Фејсбук“ и на „Инстаграм“.

Токму на „Фејсбук“ е и објаснувањето на нашиот наслов. Што е Талат? Погледнете и сами: