Што ќе гледаме во епизода 19 на Фчерашни?

Од недела во недела, за среќа или не, гледаме сѐ подобри и подобри „Фчерашни новости“.

Оваа недела, пак, најдобрата забавно-сатирична емисија на македонските телевизии ви носи старо-нови вести:

  • Влада немаме и ништо немаме
  • На цела мака, палмите пресушија
  • Единствена светла точка е што директорот на Платежната агенција на Министерството за земјоделие положи англиски…

Нема сомнение дека епизодата 19 ќе понуди 30 минути квалитетно потрошено време во смеење. Гледајте „Фчерашни новости“ оваа недела, 2 април, во 19:10 часот на „Телма“.