Што правевте кога ја исклучивте струјата?

Минатата недела беше ден на штедење на електричната енергија. Или Часот на земјата. Акција која треба да ги направи посвесни луѓето за тоа што прават со планетата земја. Еве како Дурекс се вклучи во таа акција и како предложи да се потроши тоа време: