Што работел Сашко пред да стане глумец?

Пред да стане глумец, Сашко Коцев има и други интересни професии. Една од нив е келнер.

Во едно од гостувањата во Еден на Еден, Коцев раскажа дека освен келнер, бил и музичар. „Сакав да бидам бубњар, ама немаш пари за бубњеви во тоа време, па свирев бас. Бас гитариста е пропали гитариста“, му раскажа Коцев на Жаре.

Тој раскажа и како се викал еден од хитовите на неговиот бенд „Абракус“, „Inside of me“. „Што нè мислиш ти нас? За светски пазар се спремавме“, рече Сашко во Еден на Еден и додаде дека тој и екипата ги репарирарале старите гитари и потоа ги препродавале за да заработат. Потсетете се на оваа супер приказна на линкот: